Afiliere și Distribuitori

Montessori este un concept de educație pentru părinți SMART, care vor să își educe copiii după principiul “Ajută-mă să fac singur” – iar noi venim cu soluții de mobilier inovative și lucrate la o calitate superioară pentru cei care apreciază acest stil.

Partea bună e că tu poți să câștigi bani frumoși din asta dacă ne poți recomanda părinților interesați de produsele noastre. Comisionul primit este de 10% din orice comandă generată – iar o Cameră Montessori de exemplu îți aduce 1300 lei partea ta de comision.

Cum funcționează?

Foarte simplu: te înscrii ca afiliat, primești un link doar al tău, îl promovezi în cercurile tale, iar site-ul ProfitShare urmărește dacă ai generat vânzări și ne notifică să îți facem plata în maxim 30 de zile – lunar ca periodicitate.

 

Ai multiple posibilități de a promova produsele TesoriMontessori.com pentru a câștigă bani:

  • în grupuri;
  • în rețelele sociale;
  • pe forumuri;
  • pe WhatsApp;
  • pe propriul site;
  • în campanii plătite (Pay Per Click).

Noi ne străduim să îți punem la dispoziție cât mai multe instrumente de promovare, iar la acest moment ai de ales dintre:

  • linkuri de afiliere;
  • bannere
  • slider de produse

 

Educația în stil Montessori dă copilului posibilitatea să își aleagă dintre activitățile disponibile, creând astfel posibilitatea dezvoltării aptitudinilor către direcția cea mai potrivită.

Educația în stil Montessori se bazează pe ideea „Ajuta-mă să fac singur(ă)”, contrar obișnuinței, „Fac eu, ca părinte, lucruri în locul tău”. Autodisciplina și autogospodărirea dobândite pe parcursul educării se transpun ulterior în ordinea din viața de adult a copilului.

Dacă este pornit de la o vârstă fragedă (1,5-2 ani) și perpetuat în timp, acest stil de educație ajută copilul să își facă ulterior debutul cu dreptul în orice mediu: copilul crește independent, sigur de sine, conștient că poate să rezolve aproape orice problemă și să facă față oricărei provocări.

Acest trend este din ce în ce mai popular în România și putem garanta că ați ajuns în cel mai potrivit moment pentru a începe promovarea acestui tip de produse. De asemenea, acesta este un mod ideal de a își crește veniturile pentru o mamă care este în concediul de creștere a copilului și are de-a face cu multe mămici în jurul ei.

Totodată, afiliații de tip business (de ex. grădinițele) sunt foarte bineveniți.

Totul începe cu o decizie de implicare, iar din partea noastră vei avea tot suportul necesar. Nu ezita să ne scrii pentru orice nelămurire sau sprijin necesar; suntem aici și vom reuși împreună!