Despre Conceptul Tesori

Trăim într-o lume interconectată și în continuă mișcare; ceea ce știm a fi valid azi, mâine nu se mai aplică – raportat la viteza cu care se mișcă lucrurile, realitatea prezentului nu ne poate oferi o perspectivă clară asupra viitorului și asta are o consecință: nu știm cum va arăta lumea în care vor trăi copiii noștri, dar în același timp ne preocupă viitorul lor.

Soluția poate fi una singură: educarea copiilor în spirit independent, în așa fel încât la maturitate să devină niște persoane autodidacte și adaptabile oricarei situatii. Aici intervine conceptul Montessori transpus în produsele noastre, ale căror principal scop este educativ, fără a neglija latura practică a lor, dar mai ales siguranța copilului dumneavoastră.

Educația în stil Montessori dă copilului posibilitatea să își aleagă dintre activitățile disponibile, creând astfel posibilitatea dezvoltării aptitudinilor către direcția cea mai potrivită. Educația în stil Montessori se bazeaza pe ideea „Ajuta-mă să fac singur(ă)”, contrar obișnuinței, „Fac eu, ca părinte, lucruri în locul tău”. Autodisciplina și autogospodărirea dobândite pe parcursul educării se transpun ulterior în ordinea din viața de adult a copilului.

Dacă este pornit de la o vârstă fragedă (1,5-2 ani) și perpetuat în timp, acest stil de educație ajută copilul să își facă ulterior debutul cu dreptul în orice mediu: copilul crește independent,  sigur de sine, conștient că poate să rezolve aproape orice problemă și să facă față oricărei provocări.

Cu ce suntem diferiți ?

  • Ne distingem din peisaj prin grija pe care am arătat-o înțelegerii conceptului înainte de crearea produselor;
  • La Tesori colaborăm încă de la începutul designurilor cu Grădinița Madona Dudu Montessori Craiova și astfel cunoaștem bine nevoile și provocările legate de aceste produse, în așa fel încât ne-am adaptat cu soluțiile necesare;
  • Design integrat – toate produsele din gama noastră au același stil de decorare, îmbinându-se într-un design rafinat și util, dacă alegeți să achiziționați întegul concept: „Camera Montessori”;
  • La acest moment, grație unui parteneriat, produsele noastre sunt testate „la maximum” într-un mediu educativ Montessori, atât pentru calități educative, cât și pentru anduranță :D.

BONUS: La achiziționarea întregului concept Camera Montessori beneficiați de un discount special față de prețurile individuale ale produselor.